Kokouspalvelut

Kokoustilat ja -palvelut Liminganlahdella

Hotelli Ravintola-Liminganlahti tarjoaa laadukkaat puitteet eri kokoisiin tilaisuuksiin! Liminganlahden ainutlaatuinen luonto, hyvin varustellut kokoustilamme, monipuoliset ohjelmapalvelut, maistuvat tarjoilut ja rauhallinen hotellimme takaavat onnistuneen kokouspäivän.
 
Meiltä löytyy neljä eri kokoustilaa, jotka ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Ravintolamme maksimihenkilömäärä on 120 henkilöä.
 
Luontokeskuksen auditorio on 80 henkilölle sopiva kokoustila. Auditoriosta löytyy tietokone, videotykki, langattomat ja langalliset mikrofonit sekä langaton internet yhteys.
 
Luontokeskuksen pienempi kokoustila tarjoaa puitteet 25 henkilölle. Tilassa on käytössä tietokone, videotykki ja äänentoisto.
 
Ravintolan vieressä oleva Lasisali tarjoaa kokouspuitteet 40 henkilölle. Rauhaisa tila sopii kokoustamiseen ja on myös kätevästi yhdistettävissä ravintolasaliin isompia tilaisuuksia varten. Ja tämä tila on nimensä mukaisesti lasisali. Tilan lukuisista ikkunoista tulvii sisään Liminganlahden luonto kauneimmillaan!
 
Inspiroidu luonnosta ja yhdistä kokouspäivään myös ohjelmapalveluitamme! Kokouspäivän päätteeksi pieni ja rauhallinen hotellimme tarjoaa takuulla rentouttavat yöunet.
 
Lämpimästi tervetuloa Liminganlahdelle!