Juhlat

Juhlat

Hotelli-Ravintola Liminganlahti tarjoaa käyttöösi upean miljöön ja vuosien ammattitaidon tapahtumasuunnitteluun. Halumme on tehdä tilaisuudestasi juuri sinun näköisesi! Meiltä saat niin tilat, somistuksen, kuin tarjoilunkin elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Yritysjuhlat

Järjestämme tiloissamme monipuolisesti erilaisia juhlia yritysasiakkaille. Voimme räätälöidä Teidän yrityksellenne sopivan kokonaisuuden koko päivän virkistyspäivästä pienempiin illanviettoihin tiloineen, ruokailuineen, aktiviteetteineen ja tarvittaessa myös majoituksineen. Pikkujoulut, virkistyspäivät, tiimipäivät, kevät- ja kesäjuhlat – ota yhteyttä niin katsotaan tarjous juuri Teille!

Talvihäät

Uskomme häätilaisuuden suunnittelussa asiakaslähtöisyyteen ja yksilöllisyyteen. Haluamme toiveenne huomioon ottamalla tarjota ikimuistoisen juhlaelämyksen. Voitte huoletta keskittyä nauttimaan päivästänne, kun me huolehdimme sen sujuvuudesta viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ravintolassamme on A-oikeudet.
 
Juhlaseurueille teemme myös tarjouksen koko hotellin varaamisesta, jolloin juhlapäivä on erityisen yksityinen ja spesiaali.

Häitä on mahdollista järjestää hotellissamme marras-helmikuussa.

Muistotilaisuudet

Pyrimme tasokkuuteen niin palvelussa, tarjoilussa kuin juhlatilassa. Ravintolasalin ja Lasisalin suuret ikkunat avaavat näkymän seesteiseen luontomaisemaan ja tekevät tilasta rauhaisan ja kauniin valinnan muistotilaisuuksiin. Haluamme kunnioittaa toiveitanne tarjoilussa ja somistuksissa. Voit myös kysyä meiltä apua ohjelman rakentamisessa.

Sukutapaamiset

Tilamme tarjoavat upeat puitteet myös erilaisille sukutapaamisille ja perhejuhlille.

Muut yksityistilaisuudet

Polttarit, kaveritapaamiset, illanistujaiset, pikkujoulut,  teemajuhlat, syntymäpäivät – Tule meille viettämään ikimuistoiset juhlat luonnon helmassa omassa rauhassa ❤