Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut

Ryhmäopastukset Liminganlahdella

Näyttelyopastus luontokeskuksessa
Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyssä lintujen kauneus häikäisee! Kehutussa näyttelyssä tutustutaan vuoden kulkuun lintujen näkökulmasta.  Vaihtuvat näyttelyt vaihtuvat kuukauden tai kahden välein. luontoon.fi

Näyttelyopastuksen hinta: 155 € (kesto max. 1h)
Kielet suomi, englanti, saksa

Lintutorniopastus
Matalat rantaniityt, laajat ruovikot, pajukot ja rantakoivikot tarjoavat elinsijaa ja levähdyspaikkoja monimuotoiselle lintulajistolle. Liminganlahdella tavataan vuosittain noin 200 eri lintulajia, joista noin 160 pesii alueella. Joukkoon mahtuu monia harvinaisuuksia. luontoon.fi

Opastuksen hinta: 250 € (kesto max. 1h)
Kielet suomi, englanti, saksa. Lintutorniopastuksella oppaalla on aina kaukoputki mukana vieraiden käyttöön.

Ohjelmapalvelut

Go Arctic Events tuottaa monipuoliset ohjelmapalvelut Liminganlahdella sekä muualla Oulun seudulla. Yrityksen päätoimipisteet ovat Liminganlahdella, Koitelissa ja Oulun keskustassa.

TOPyhä Oy on ulkovälineiden vuokraukseeen erikoistunut Limingassa Liminganlahdella, Tupoksessa ja Kempeleessä toimiva vuokratalo. Valikoimaan kuuluu Fatbike ja plussakoon pyöriä, liukulumikenkiä, lumikenkiä, lumikenkäsauvoja ja frisbeegolf – välineitä.

Omin voimin on kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoava hyvinvointivalmennusalan yritys Limingassa, joka liikuttaa kaiken ikäisiä ihmisiä tavoitteena saada pysyvää liikunnan iloa elämääsi. Liikunnan vastapainoksi valikoimasta löytyy myös kehonhuoltoa esimerkiksi eri hierontahoitojen muodossa sekä mielen huoltoon elämäntaidonvalmennusta.