Conference services

Kokoustilat

Hotelli Ravintola-Liminganlahti tarjoaa laadukkaat puitteet eri kokoisiin tilaisuuksiin. Meiltä löytyy neljä eri kokoustilaa, jotka ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Ravintolamme maksimihenkilömäärä on 120 henkilöä.
 
 
Luontokeskuksen auditorio on 80 henkilölle sopiva kokoustila. Auditoriosta löytyy tietokone, videotykki, langattomat ja langalliset mikrofonit sekä langaton internet yhteys.
 
Luontokeskuksen pienempi kokoustila tarjoaa puitteet 25 henkilölle. Tilassa on käytössä tietokone, videotykki ja äänentoisto.
 
 
Hotellista löytyy kaunis ja rauhallinen kokoustila, joka sopii pienille noin 12 hengen porukoille. Tila toimii myös hyvin illanviettoihin, sillä aivan vierestä löytyvät saunatilat sekä palju.
 
Ravintolan vieressä oleva Lasisali tarjoaa kokouspuitteet 40 henkilölle. Rauhaisa tila sopii kokoustamiseen ja on myös kätevästi yhdistettävissä ravintolasaliin isompia tilaisuuksia varten! Ja tämä tila on nimensä mukaisesti lasisali. Tilan lukuisista ikkunoista tulvii sisään Liminganlahden luonto kauneimmillaan