Kukkaniityn kylvöpäivä

Kukkaniityn kylvöpäivä Liminganlahdella ensi lauantaina 27.5. klo 10–15 🌸

Liminganlahden ystävät ry haluaa ehkäistä luonto- ja hyönteiskatoa ja edistää luonnon monimuotoisuutta perustamalla luonnonkukkaniityn Liminganlahden rantaniittyjen läheisyydessä sijaitsevalle entiselle heinäpellolle.

Talkoopäivän aikana luontokeskuksen viereiselle pellolle kylvetään yksivuotinen maisemapelto sekä monivuotinen kukkaniitty. Pellon kokonaispinta-ala on noin 3 ha. Kylvöpäivä on kaikille avoin, ja tapahtuman aikana on myös tarjolla tietoa luonnonkukkaniityistä ja niiden perustamisesta.

Kylvöpäivä alkaa klo 10, kokoontumispaikka on kesäkeittiö, joka sijaitsee luontokeskuksen takana. Kylvöpäivän aikana talkoolaisille on kesäkeittiössä tarjolla kahvia, teetä ja mehua sekä pientä purtavaa. Hotelli-Ravintola Liminganlahden lounaspöytä on avoinna omakustanteisesti klo 11-15.

Mukaan tarvitset työkäsineet ja iloista talkoomieltä!

Tapahtuman järjestää Limingalahden Ystävät ry yhdessä Maaseudun sivistysliiton, Nouseva rannikkoseutu ry:n, Oulun Maa- ja Kotitalousnaiset/ProAgria Oulun, Lakeuden Luonto ry:n ja Limingan 4H-yhdistyksen sekä Metsähallitus, Luontopalvelujen ja Limingan kunnan kanssa.

Tervetuloa!

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/GMP4YZYU