Lintujen kauneus häikäisee

Liminganlahden luontokeskuksen näyttelyssä "Lintujen kahdeksan vuodenaikaa" tutustutaan vuoden kulkuun lintujen näkökulmasta. Näyttelyn pääosassa on Liminganlahden runsas linnusto, mutta samalla tarkastellaan lintujen elämää yleisestikin. Mietitkö, miksi Liminganlahti on niin ainutlaatuinen paikka linnuille? Missä linnut talvehtivat tai miten Suomeen jäävät linnut selviytyvät talvesta? Elämyksellisestä ja toiminnallisesta näyttelystä löydät vastaukset. Löydät myös tietoa lintujen aisteista, pesinnästä, muutosta ja sulkasadosta. Haluatko oppia uutta tai nauttia upeista lintukuvista ja kuvaesityksistä? Liminganlahden luontokeskuksen näyttely on sinua varten!

Näyttelyn voi kiertää omatoimisesti tai tilata ryhmäopastuksen. Näyttelyyn tutustuminen omatoimisesti on maksutonta. Ryhmäopastuksen hinta on 50 euroa/tunti(sis.alv 24%).

Auditoriossa esitetään Elämää Liminganlahdella -multimediaesitys, joka kestää 20 minuuttia ja kertoo, mitä lintuvesialueella tapahtuu vuoden aikana. Esitys on ilmainen. Multimediaesitystä esitetään auditorion ollessa vapaana. Ryhmien kannattaa varata esitys etukäteen.