Ohjelmapalvelut ryhmille

Opastettu linturetki Liminganlahdella

Asiantuntevan lintuoppaan avulla saat linturetkestä enemmän irti. Merikotkan liitely nostattaa kateutta, suokukkojen soidintanssi hymyilyttää, lapasorsan värikkyys ihmetyttää... Tunnin perusretken voi hyvin mahduttaa kokouspäivään piristykseksi.

Opastettuja linturetkiä Liminganlahdella järjestetään 15.4. - 30.9. välisenä aikana.
Opastettu: Hinta 180 €/tunti (sis. ALV 24%), seuraavat tunnit 160€ (sis. ALV 24%), max. ryhmäkoko 25 hlö.
Yli 25 hengen ryhmille varataan kaksi opasta ja tuntiveloitusperusteet on samat.

Palvelun tuottaa Finnature Oy. Varaukset Hotelli-Ravintola Liminganlahti Oy, 0400-565 040 tai luontokeskus@liminganlahti.fi

Bongauskilpailu Liminganlahdella

Leikkimielinen bongauskilpailu tiivistää ryhmän yhteishenkeä, kun kilpailuvietti iskee. Asiantuntevien lintuoppaiden avulla linnut tunnistetaan oikein ja oppaat tietävät, mistä puuttuvat lintulajit löydetään. Nyt juostaan… Bongauskilpailu sopii hyvin virkistyspäivän ohjelmaksi.

• Finnaturen oppaat tapaa kisaajat luontokeskuksen aulassa, jossa osallistujille annetaan kiikarit. Omat kiikarit saa ottaa mukaan.
• Oppaat kertovat kilpailun säännöt. Porukka jaetaan pienempiin ryhmiin ja keksitään joukkueelle nimi ja laaditaan bongausstrategia.
• Ryhmät kulkevat Virkkulan alueella kävellen. He merkitsevät havaitsemansa lintulajit lajiluetteloon. Oppailla on kaukoputket, joiden avulla lintuja näkee paremmin.
• Kilpailun purkutilaisuus on jännittävä. Voittajajoukkueella on se, jolla on eniten havaittuja lintulajeja. Nostokurkia tai punahuulisorsia ei lasketa. Purkutilaisuus Lintusen tiloissa.
• Ohjelma kestää yhteensä 1,5-2 tuntia. Säänmukainen ulkoiluun sopiva vaatetus.
• Mikäli ryhmäkokonne on n 40 henkilöä tai alle, jakaannutaan kahteen ryhmään jolloin oppaita on kaksi, Hinta 470,00 (sis. alv 24 %)
• Mikäli ryhmäkokonne on n. 60 henkilöä, jakaannutaan kolmeen ryhmään jolloin oppaita on kolme, Hinta 570,00 (sis. alv 24 %)
• Hinta sisältää kilpailuajan, opastuksen ja purkutilaisuuden järjestelyn.

Palvelun tuottaa Finnature Oy. Varaukset Hotelli-Ravintola Liminganlahti Oy, 0400-565 040 tai luontokeskus@liminganlahti.fi

Lintu- ja luontokuvaesitykset

Jari Peltomäen kuvaesitykset eivät jätä ketään kylmäksi. Jari tuo eteenne lintujen kauneuden siten kuin hän sen itse näkee. Upeita lintuja, pukujuhlaa, soidintanssia, iloa ja riemua! Uppoudu Jarin ja kuvien mukana siivekkäiden touhuihin, ja koe kesä vaikka keskellä talvea!

Lintuturismi Suomessa ja maailmalla

Kuinka lintu- ja luontomatkailu toimii Suomessa ja kuinka laajaa se on jo maailmalla. Tiesitkö, että lintuharrastajia on pelkästään Englannissa yli miljoona - mitä mahdollisuuksia se tarjoaakaan meille! Jari Peltomäki kertoo teille tästä kapeasta matkailusektorista. Mitä se vaatii ja mitä matkanjärjestäjiltä vaaditaan.

Opastettu melontaretki Liminganlahden Temmesjoelta merelle

Miltä Liminganlahti ja sen linnut näyttää mereltä käsin? Retki sisältää oppaan palvelut, kajakkien kuljetuksen, kajakit ja kajakin
varusteet. 6 - 30 asiakasta 2-3 tuntia, hinta 50 € per hlö alv 10 %.
Esimerkki retki (www.pikkulahdenpalvelut.fi/tuotteet)